Ryžių blynai
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2.5 stiklinės pienas
250 gramų ryžiai
3 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai cukraus pudra
3 valgomieji šaukštai sviestas
1 valgomasis šaukštas soda
šiek tiek druska
šiek tiek apelsinų (žievelė)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Piene išverdama ryžių košė (su sviestu) ir sumalama.
2.
Į ją sudedami kiaušinių tryniai, įberiama sodos, cukraus, druskos, tarkuotos apelsino žievelės. Vėliausiai sukrečiami išplakti baltymai.
3.
Masė sumaišoma ir įkaitame aliejuje kepami blynai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ryžių blynai

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Piene išverdama ryžių košė (su sviestu) ir sumalama.

  2. Į ją sudedami kiaušinių tryniai, įberiama sodos, cukraus, druskos, tarkuotos apelsino žievelės. Vėliausiai sukrečiami išplakti baltymai.

  3. Masė sumaišoma ir įkaitame aliejuje kepami blynai.

Reklama:

Komentarai (9)


  • Greta 2019-01-16 09:39

    Jei sausus ryžius sumalsite, bus jau ryžių miltai ir blyneliai bus visai kitokie :)


  • Laimute 2019-01-11 16:31

    Galima ir saisus ryzius sumalti .


  • Do 2014-08-06 21:24

    atrodo skaniai :) bandysiu butinai


  • Nele 2013-10-16 11:57

    Kam malti ryžių košę?


Daugiau receptų