Rytietiškas pipirų padažas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
500 gramų paprika
3 vienetai svogūnai
2 vienetai česnakas (skiltelės)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 valgomasis šaukštas cukrus
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
1 valgomasis šaukštas acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rytietiškas pipirų padažas

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, perpjaunamos ir kartu su svogūnais bei česnaku sumalamos mėsamale, po to su aliejumi 15 min. patroškinamos ant nedidelės ugnies, pagardinamos prieskoniais ir gerai išmaišomos. Šis padažas labai tinka prie keptos mėsos, ypač avienos. Be to, jį galima patiekti su balta duona.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų