Ryškios salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | raudonasis kopūstas |
200 gramų | vištienos krūtinėlės |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | citrinos |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai (malti) |
1 žiupsnelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | majonezas „mangomajo“ |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis, įberti druskos, cukraus, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti pipirais. Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais, porą – griežinėliais. Viską sudėti į indą.
2.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir pamarinuokite kaip esate įpratę. Paruoštus gabalėlius iškepti įkaitintame rapsų aliejuje, ir, atvėsintus, sudėti į salotas. Paskaninti majonezu su mangais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos "Vitaminų pliūpsnis"
- Kriaušės su pupelėmis
- Vaisių salotos
- Agurkų salotos iš Kinijos
- Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
- Sveikos tuno salotos
- Ispaniškos pomidorų salotos
- Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
- Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
- Gaivios arbūzo salotos
- Sveikos salotos
- Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
- Paprastos, bet skanios salotos
- Sveikuolių salotos
- Salotos su mandarinais ir riešutais
- Salotos ananase
- Pekino kopūstų salotos
- Sūrio salotos su garstyčiomis
- Burokėlių ir kriaušių salotos
- Avokadų salotos
Ryškios salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Raudonasis kopūstas,
300 gramų -
Vištienos krūtinėlė,
200 gramų -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas -
Juodieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Majonezas „MangoMajo“,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus supjaustyti plonomis juostelėmis, įberti druskos, cukraus, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti pipirais. Papriką supjaustyti smulkiais kubeliais, porą – griežinėliais. Viską sudėti į indą.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir pamarinuokite kaip esate įpratę. Paruoštus gabalėlius iškepti įkaitintame rapsų aliejuje, ir, atvėsintus, sudėti į salotas. Paskaninti majonezu su mangais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...