320 gramų | jautiena (filė) |
1.5 valgomojo šaukšto | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
80 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
300 gramų | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės (lapeliai) |
šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
- Virtos naminės dešrelės
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Šašlykai su actu ir žalumynais
- Virdžinijos kumpis
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Aštrus šašlykas
- Sultingi jautienos kotletai
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
- Keptas kumpis
- Škotiški kiaušiniai
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Jautienos kepsnys
- Įdarytos paprikos
- Kepti kiaulių kulniukai (karka)
- Daniškas plovas
- Kalakutienos maltiniai
- Šašlykai marinuoti kefyre
Rusiškas Befstrogenas
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
320 gramų -
Margarinas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
80 gramų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
300 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės, lapeliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.