Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.
Rūkytos lašišos užkandėlė
INGREDIENTAI:
100 gramų | majonezas |
100 gramų | salierai (gumbai) |
40 gramų | grietinė |
200 gramų | lašiša |
100 gramų | poras |
50 mililitrų | citrinų sultys |
20 gramų | krapai (smulkinti) |
50 gramų | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Krevečių ir šoninės iešmeliai
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Žemaičių blynai su grybais
- Vištienos tortas
- Švilpikai
- Pievagrybiai ant žarijų
- Vėrinukai su kumpiu
- Tartaletės su lašiša ir ikrais
- Įdaryti piepagrybiai
- Pica su jūros gėrybėmis
- Pyragėliai su kmynais
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Įdaryti kiaušiniai lukštuose
- Baklažanų ir sūrio užkandėlė
- Tortilijų suktinukai
- Dešrelės spiralėje
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Užkandėlė su šonine
- Aluje virti vėžiai
Rūkytos lašišos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Majonezas,
100 gramų -
Salierai, gumbai,
100 gramų -
Grietinė,
40 gramų -
Lašiša,
200 gramų -
Poras,
100 gramų -
Citrinų sultys,
50 mililitrų -
Krapai, smulkinti,
20 gramų -
Ikrai, juodieji,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...