Rūkytos lašišos užkandėlė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
100 gramų majonezas
100 gramų salierai (gumbai)
40 gramų grietinė
200 gramų lašiša
100 gramų poras
50 mililitrų citrinų sultys
20 gramų krapai (smulkinti)
50 gramų ikrai (juodieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rūkytos lašišos užkandėlė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų