1 vienetas | kalakutiena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | prieskoniai |
Apvirta mėsa apdžiovinama ir karštuose dūmuose parūkoma apie 3 val.
Kalakutas paduodamas su bruknių uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai blynai su vištiena
- Skanus viščiukas
- Vištienos filė kepsnys
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Vištiena su ryžiais
- Troškintos kurapkos
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Vištienos troškinys su pupelėmis
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Šilkiniai vištienos kepsneliai
- Kotletukai su moliūgu
- Kalakuto šlaunelės
- Auksinės šlaunelės
- Putpelės obuolių sultyse
- Vištienos filė su imbieru
- Kepta supjaustyta višta
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Vištiena su ryžiais
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Kepti vištų sparneliai
Rūkytas kalakutas
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena,
1 vienetas - Druska
- Česnakas
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išdarinėtas kalakutas perpjaunamas pusiau, įtrinamas druska, česnaku, pipirais, lauro lapais. Uždengtame inde, vėsioje patalpoje laikomas 1-2 paras. Tada apverdamas, įdėjus į verdantį pasūdytą vandenį su daržovių prieskoniais (petražolėmis, salierais, svogūnais, morkomis). Verdama 1,5-2 val. ant labai lėtos ugnies.
Apvirta mėsa apdžiovinama ir karštuose dūmuose parūkoma apie 3 val.
Kalakutas paduodamas su bruknių uogiene.
Komentarai (4)
-
gintaaaaaass
2010-12-19 10:37
:-( ;-) :-) ;-) :-) :-) :-( ;-) ;-) :-( :-) ;-) :-) :aiskinu: :-) :-( ;-) :-p :-D :super: ;-) :-( :-D :-p :-p ;-) :-( :-) :-( ;-) :-(
-
(anonimas)
2010-12-04 22:06
panašiai aš triušieną rukinu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :super: :super: :super: :super:
-
babytė
2010-05-23 10:33
ar bandė kas šitaip rūkyti vištą?