Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų lašiša (rūkyta)
500 gramų ungurys (rūkytas)
3 vienetai citrinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rūkyta lašiša ir rūkytas ungurys

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Gražiai supjaustyta ir sudėta lašiša papuošiama citrinos skiltelėmis (kad būtų patogiau išspausti sultis). Ungurys nulupamas ir, išėmus nugarkaulį, supjaustomas porcijomis. Išdėliojus lėkštėje, papuošiama citrinų skiltelėmis.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų