750 mililitrų | vanduo |
320 gramų | rūgštynės (be kotelių) |
250 mililitrų | vištienos sultinio (arba tiek pat vandens + 0,5 kubelio sultinio) |
4 vienetai | kiaušiniai (virtų) |
2 vienetai | bulvių |
50 gramų | karštai rūkyta šoninė |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Itališka svogūnų sriuba
- Kreminė vištienos sriuba
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Sriuba su skumbre
- Gardi dešros sriuba
- Vištienos sriuba
- Trinta špinatų sriuba
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Šviežių miško grybų sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Greitoji sriubukė
- Lukštuko čili sriubkošė
- Sriuba "Sveikata"
- Trinta kukurūzų sriuba
- Prancūziška žirnienė
- Charčio sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Sūrio sriuba
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vanduo,
750 mililitrų -
Rūgštynės, be kotelių,
320 gramų -
Vištienos sultinys, arba tiek pat vandens + 0,5 kubelio sultinio,
250 mililitrų -
Kiaušiniai, virtų,
4 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Karštai rūkyta šoninė,
50 gramų -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame į puodą su vandeniu ir užverdame. Po to supilame sultinį, pipirų žirnelius ir supjaustytą gabalėliais šoninę. Verdame 10 minučių.
Tada sudedame rūgštynes į sriubą, verdame ~10 minučių, kol bulvės suminkštėja, pagardiname druska pagal skonį.
Kiaušinius nulupame ir supjaustome didesniais kubeliais. Sudedame į sriubą, išmaišome ir patiekiame, skanaus! Jei norite, dėkite į sriubą didesnius kiaušinių gabalėlius prieš pat patiekiant.