šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
20 gramų | petražolės |
15 gramų | krapai |
500 gramų | rūgštynės |
100 gramų | grietinė |
400 gramų | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
5 vienetai | kiaušiniai |
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.
Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą užbaliname grietine. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Juka
- Lauko čili sriuba
- Indiška sriuba
- Vaistai nuo pachmelo
- Perlinių kruopų košė
- Baravykų sriuba su cukinija
- Žuvienė kitaip
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Maljorkietiška kopūstų sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Bulbienė
- Špinatų sriuba
- Vitaminų sriuba
- Svogūnienė su aviena
- Sriuba "Charčio"
- Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
- Vegetariška avinžirnių sriuba
- Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
- Kopūstų sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
Rūgštynių sriuba
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Petražolės,
20 gramų -
Krapai,
15 gramų -
Rūgštynės,
500 gramų -
Grietinė,
100 gramų -
Bulvės,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.
Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą užbaliname grietine. Skanaus
Komentarai (4)
-
AUŠRA
2013-05-20 13:22
MAN JIS VISIŠKAI APGAILĖTINASKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
-
Alda
2013-05-06 09:23
Parašyta atmestinai: tarp ingredientų morkos nenurodytos, be to, rūgštynės turėtų būti dedamos į sriubą pačioje virimo pabaigoje, o ne verdamos kaip bulvės...