Rūgštynių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
20 gramų petražolės
15 gramų krapai
500 gramų rūgštynės
100 gramų grietinė
400 gramų bulvių
1 vienetas svogūnai
5 vienetai kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.

Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.

Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.

Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.

Sriubą užbaliname grietine. Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Rūgštynių sriuba

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaušinius išverdame kietai ir perpjauname per pusę.

Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.

Į verdantį vandenį sudedame susmulkintas morkas, bulves, svogūną bei rūgštynes. Suberiame prieskonių.

Kai sriuba baigia virti sudedame kiaušiniu, galima įberti šiek tiek kapotų petražolių.

Sriubą užbaliname grietine. Skanaus

Reklama:

Komentarai (4)


  • AUŠRA 2013-05-20 13:22

    MAN JIS VISIŠKAI APGAILĖTINASKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK


  • Alda 2013-05-06 09:23

    Parašyta atmestinai: tarp ingredientų morkos nenurodytos, be to, rūgštynės turėtų būti dedamos į sriubą pačioje virimo pabaigoje, o ne verdamos kaip bulvės...


Daugiau receptų