Ruginiai maži duoniukai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | vanduo |
0.5 valgomojo šaukšto | mielės |
2.5 stiklinės | ruginiai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, sudėti miltus ir druską. Minkyti tešlą apie 10 minučių. Leisti pastovėti apie 1 valandą ir 45 minutes, vėl išminkyti tešlą ir dar palaikyti 45 minutes. Pašlapintais pirštais suformuoti mažus duoniukus ir įspausti pirštų antspaudukus. Kepti 20 minučių 220 0C orkaitėje. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
- Duona su svogūnais
- Duona "Ežiukas"
- Totorių duona
- Obuolių duona
- Naminė bulka su sezamais
- Bulka "Pynutė"
- Bulvių duona
- Saldi bananų duona
- Duoninis biskvitas
- Balta duona su čiobreliais
- Prancūziška duona
- Grikių duona
- Bulvių duona su kmynais
- Krapų duona
- Mielinė bulka su razinomis
- Balta duonelė su sezamų danga
- Duona su žalumynais
- Duona su abrikosais ir riešutais
- Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
Ruginiai maži duoniukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Mielės,
0.5 valgomojo šaukšto -
Ruginiai miltai,
2.5 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje, sudėti miltus ir druską. Minkyti tešlą apie 10 minučių. Leisti pastovėti apie 1 valandą ir 45 minutes, vėl išminkyti tešlą ir dar palaikyti 45 minutes. Pašlapintais pirštais suformuoti mažus duoniukus ir įspausti pirštų antspaudukus. Kepti 20 minučių 220 0C orkaitėje. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Lina
2012-02-19 14:16
Kokio dydžio ir formos formuoti? Norėčiau pabandyti:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...