Rudeniški cukinijų blyneliai
AUTORIUS:
Giedrė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai cukinija (jaunos)
1 vienetas morkos
2 skiltelės česnakas
3 vienetai kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai miltai
100 gramų sūris (tarkuotas (nebūtina))
šiek tiek krapai (smulkinti)
šiek tiek druska
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Luptas ar neluptas cukinijas bei morkas sutarkuoti, išmaišyti su trintu česnaku, žiupsniu druskos, kiaušiniais, smulkintais krapais, tarkuotu sūriu. Tada dėti miltų ir vėl išmaišyti. Šaukštu dėti paruoštą tešlą į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiais paskrus.

Pastaba. Jei tešla pernelyg skysta dėl cukinijos sulčių, dėkite daugiau miltų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rudeniški cukinijų blyneliai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Luptas ar neluptas cukinijas bei morkas sutarkuoti, išmaišyti su trintu česnaku, žiupsniu druskos, kiaušiniais, smulkintais krapais, tarkuotu sūriu. Tada dėti miltų ir vėl išmaišyti. Šaukštu dėti paruoštą tešlą į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiais paskrus.

Pastaba. Jei tešla pernelyg skysta dėl cukinijos sulčių, dėkite daugiau miltų.

Receptą atsiuntė Giedrė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų