2 vienetai | ropės (vidutinio dydžio) |
šiek tiek | morkos (nedidelės, supjaustytos) |
1 vienetas | pastarnokas (supjaustytas) |
1 vienetas | bulvių (saldžios) |
0.5 vieneto | karpis (išdorotas, gabaliukais pjaustytas) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas (nesūdytas, kambario temperatūros) |
šiek tiek | druska (košerinė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietuviška kopūstienė
- Vištiena su bulvių koše
- Manų ir moliūgų košė
- Morkų košė su kiaušiniais
- Moliūgų košė
- Žirnių tyrė
- Žirnienė su grybais
- Morkų košė su obuoliais
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Moliūgų košė su medumi
- Žirnių tyrė
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Kopūstienė su grybais
- Vaikiška tyrelė
- Špinatų tyrė
- Grikių košė su daržovėm
- Moliūgų ir obuolių košė
- Žirnių ir bulvių košė
- Sauliaus manų košė
Ropių piure
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ropės, vidutinio dydžio,
2 vienetai - Morkos, nedidelės, supjaustytos
-
Pastarnokas, supjaustytas,
1 vienetas -
Bulvės, saldžios,
1 vienetas -
Karpis, išdorotas, gabaliukais pjaustytas,
0.5 vieneto -
Sviestas, nesūdytas, kambario temperatūros,
3 valgomieji šaukštai - Druska, košerinė
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vidutinio dydžio puode sumaišykite visas daržoves, pridėkite gerą žiupsnį druskos ir įpilti vandens ant dugno (2 cm). Užvirkite, tada sumažinkite ugnį, dėkite žuvį ir virkite 30- 40 minučių. Išvirus leiskite nugaruoti, dėkite sviesto, druskos ir sugrūskite košę. Galite pagardinti mėgiamais žalumynais.
Skanaus :)
Komentarai (4)
-
Pffff
2016-03-31 00:59
Nu bet reikia susigalvoti, kad prie druskos rašyti košerinė. Čia reikia būti labai stipriai galvą susitrenkus. Be košerinės druskos, matai, mes niekaip nesugebėsime pagaminti... O karpis 0,5 vieneto, tai čia kiek? Žuvis užauga didelė, iki keliasdešimt kg, ok ok, mūsuose dažniau iki keliolikos kg. Tai čia kokio karpio 0,5 vnt. - 10 kg ar 18 kg karpio? O gal parduotuvinio? Bet ir ten nuo 1 iki 3 kg. Tai kiek gi?