Roksės užkandėlė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto cukrus
1 vienetas batonas (prancūziškas)
1 vienetas lydytas sūris (indelis)
4 vienetai svogūnai (vidutinio dydžio)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite svogūnus pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvę, kepkite ant vidutinės ugnies, po kokių 15 min. sumažinkite ugnį ir įberkite cukraus. Tada kepkite iki tol kol svogūnai paruduos, bet nepamirškite dažnai pamaišyti, kad nepridegtų. Svogūnai turi kepti apie valandą laiko.
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .

Populiariausi receptai šią savaitę

Roksės užkandėlė

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustykite svogūnus pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvę, kepkite ant vidutinės ugnies, po kokių 15 min. sumažinkite ugnį ir įberkite cukraus. Tada kepkite iki tol kol svogūnai paruduos, bet nepamirškite dažnai pamaišyti, kad nepridegtų. Svogūnai turi kepti apie valandą laiko.
Kai svogūnai iškeps, supjaustykite prancūzišką batoną griežinėliais ir sutepkite lydytu sūriu, ant viršaus dėkite keptus svogūnus. Greita ir paprasta, be to labai skanu .

Reklama:

Komentarai (5)


  • as2 2011-02-15 19:51

    :-p 1 h kepti...ne per ilgai? :-(


  • Julytė 2011-01-21 12:28

    sveikuciai.netiesa,nesudegs svogūnai:p beja skanu labai:)


  • (anonimas) 2010-12-20 14:46

    nu jo brangus receptas 1 val kepti tai tik kiek duju reikes nenoriu sio recepto ragauti :-p :-p :-p :-p :-p


  • nesupratau 2010-12-09 22:42

    Kaip galima svogūnus kepti apie VALANDĄ??? Juk jie per minutę, maksimum kelias paruduoja, o dar ilgiau kepant - sudega %-)


Daugiau receptų