Riešutų užkandėlė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek braškės (gali būti ir šaldytos)
šiek tiek mėlynės (gali būti ir šaldytos)
40 gramų migdolai
1 stiklinė jogurtas (neriebus)
1 stiklinė pienas (liesas)
2 valgomieji šaukštai medus
2 lašai vanilė (ekstraktas)
40 gramų graikiniai riešutai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Riešutus sukapokite.
Jogurtą išmaišykite su pienu, medumi ir vanile.
Į jogurtą suberti riešutus ir uogas.
Pasigaminus galima laikyti šaldytuve iki 24h. :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Riešutų užkandėlė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Riešutus sukapokite.
Jogurtą išmaišykite su pienu, medumi ir vanile.
Į jogurtą suberti riešutus ir uogas.
Pasigaminus galima laikyti šaldytuve iki 24h. :)

Gairės: Užkandžiai
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų