Populiariausi receptai šią savaitę

Riešutinis tartas

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Nuostabaus skonio riešutinis pyragas. Diana
Gaminimo eiga:
  1. Gaminame krepšelį: sviestą išminkome su cukrumi ir beriame miltus. Tada pilame jau išplakta kaiušinį. Minkome tešlą.

  2. Į pasirinktą formą dedame plonai iškočiotą tešlą. Užlenkiame galus, kad ši nenuslystų.

  3. Kepame 150 C temperatūros orkaitėje, kol krašteliai gražiai parunda.

  4. Pakepiname riešutus.

  5. Verdame grietinėlę, cukrų ir medų, aukštame puode, nes karamelė ims putoti. Neleidžiant užvirti, paverdame apie 6 minutes.

  6. Gautą karamelę sumaišome su riešutais ir pilame į iškeptą krepšelį.

  7. Kepame orkaiteje iki 170 laipsnių įkaitintoje orkeitėje 30 minučių.

Receptą atsiuntė Diana
Reklama:

Komentarai (1)


  • MArija 2016-04-29 22:29

    Sitas mano megstamiausias


Daugiau receptų