Riebaluose virtos bulvės
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
12 vienetų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užklota pica
- Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Vėrinukai
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Skanūs sumuštiniai
- Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
- Pomidoriukai
- Įdarytų paprikų užkandis
- Šventinis kelmas
- Mylimųjų pica
- Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
- Helovyno užkandžiai
- Šventiniai krepšeliai
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
- Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
- Ispaniški sandvičiai
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
Riebaluose virtos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Druska
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Bulvės,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustos bulvės supjaustomos 4 cm ilgio, 1 cm storio šiaudeliais, užplikomos karštu vandeniu, nusausinamos, dedamos į indą su įkaitintais riebalais (turi laisvai plaukioti) ir verdamos, kol pagelsta. Tada išgriebiamos ir pabarstomos druska, bulvių prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...