10 vienetų | ridikėliai |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
Nusausinti servetėle.
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
- Ryžių desertas
- Spurgos pavakariams
- Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
- Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Karštas bananų desertas
- Kriaušės su riešutais
- Pudingas iš morkų
- Pudingas
- Keptas bananas
- Spurgos iš varškės
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Varškės spurgos
- Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
- Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
- Bananinis desertas
- Apelsinai obuoliuose
- Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
Ridikėlių traškučiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ridikėliai,
10 vienetų -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ridikėlius supjaustyti.
Nusausinti servetėle.Pasidaryti padažiuką:
medų šiek tiek pašildyti, kad jis ištirptų, įpilti aliejaus, įberti cinamono, gerai išmaišyti.
Užpilti ant ridikėlių.
Leisti jiems pasimarinuoti kelias minutes.Tada ridikėlius išdėlioti ant kepimo popieriaus ir iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 15 minučių.
Tada juos apversti ir dar kiek palaikyti įkaitintoje orkaitėje.
Pažiūrėti ar ridikėliai jau kietoki.
Tada – maždaug po 10 - 15 minučių orkaitę išjungti.
Skanaus.