šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
1.5 litro | sultinys (vištienos) |
2 vienetai | svogūnai (dideli) |
3 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
300 gramų | kiauliena (malta) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
1 valgomasis šaukštas | paprika (aitrioji, malta) |
400 gramų | kopūstai (rauginti) |
šiek tiek | paprika (aitrioji, malta) |
200 gramų | varškė (su česnakais) |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
Tuomet sudedame faršą ir maišydami kepame.
Pridedame pomidorų pastos, paprikų, išmaišome ir viską perkeliame į puodą.
Sudedame pjaustytus raugintus kopūstus, supilame vištienos sultinį, paskaniname druska, aitriosiomis paprikomis ir kmynais.
Puodą uždengiame ir verdame apie 15 min. ant silpnos ugnies.
Sriubą išpilstome į lėkštes, į kiekvieną lėkštę pridedame po šaukštelį išmaišytos varškės, o ant viršaus užbarstome smulkintų petražolių.
Patiekiame su juoda duona.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Kreminė bulvių sriubytė
- Saldi sriuba
- Pievagrybių sriuba
- Keptų moliūgų sriuba su vištiena
- Paprikų ir bulvių sriuba
- Vengriška šalta sriuba
- Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
- Lašišos ir lešių sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Aštri bolonezo sriuba su sūriu
- Aguonpienis su kūčiukais
- Voveraičių sriuba
- Morkų sriuba
- Asiūklio ūglių sriuba
- Grybų sriuba su duona
- Avižienė su grybais
- Vištienos sriuba
- Bulvių ir mėsos sriuba
- Burokėlių-grybų sriuba
Raugintų kopūstų sriubytė
- Druska
- Kmynai
-
Sultinys, vištienos,
1.5 litro -
Svogūnai, dideli,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, malta,
300 gramų -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, aitrioji, malta,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai, rauginti,
400 gramų - Paprika, aitrioji, malta
-
Varškė, su česnakais,
200 gramų - Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūnus ir česnaką supjaustome kubeliais ir patroškiname įkaitintame aliejuje.
Tuomet sudedame faršą ir maišydami kepame.
Pridedame pomidorų pastos, paprikų, išmaišome ir viską perkeliame į puodą.
Sudedame pjaustytus raugintus kopūstus, supilame vištienos sultinį, paskaniname druska, aitriosiomis paprikomis ir kmynais.
Puodą uždengiame ir verdame apie 15 min. ant silpnos ugnies.
Sriubą išpilstome į lėkštes, į kiekvieną lėkštę pridedame po šaukštelį išmaišytos varškės, o ant viršaus užbarstome smulkintų petražolių.
Patiekiame su juoda duona.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
arunas
2013-08-01 12:12
is 10/10 labai tinka kitai dienai
-
airida
2012-12-09 14:25
:-) :super: skanu