Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | morkos |
500 gramų | rauginti kopūstai |
50 gramų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolį ir morką sutarkuokite arba supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir viską suberkite į raugintus kopūstus. Įdėkite truputį cukraus, druskos ir viską sumaišykite. Mišrainę užpilkite aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mangas su rūkyta vištiena
- Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
- Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
- Itališkos salotos
- Tuno salotos „vienas du trys“
- Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
- Greitai paruošiamos makaronų salotos
- Čekiškos salotos
- Mišrainė "Gulbių ežeras"
- Tuno salotos
- Tuno salotos
- Marinuoti kiaušiniai
- Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
- Daržovių ir tuno salotos
- Mišrainė krepšelyje
- Salotos su feta sūriu
- Ryžių makaronų ir daržovių salotos
- Kuskuso salotos
- Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
- Jūros kopūstai su džiovintais grybais
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas - Cukrus
-
Obuoliai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Aliejus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolį ir morką sutarkuokite arba supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir viską suberkite į raugintus kopūstus. Įdėkite truputį cukraus, druskos ir viską sumaišykite. Mišrainę užpilkite aliejumi.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...