Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių) (galima ir sviestą naudoti)
1 valgomasis šaukštas grietinė
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
1 vienetas svogūnai
2 arbatiniai šaukšteliai kvietiniai miltai
400 gramų rauginti kopūstai
500 gramų kiauliena (šonkauliai)
0.5 stiklinės pupelės
0.25 stiklinės žirniai
1 vienetas morkos
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pupeles ir žirnius užmerkiame 5 valandoms ir apverdame. Iš kiaulienos šonkaulių išverdame sultinį. Užpilame kiaulienos šonkaulius 1 litru vandens ir verdame apie 30-35 minutes.
Raugintus kopūstus užpilame sultiniu, įdedame pomidorų padažo, taukų, burokine tarka sutarkuotą morką, pupeles, žirnius. Verdame apie 1 val. pamaišant. Likus 10-15 min. iki pabaigos, suberiame visus nurodytus prieskonius. Patiekiame sriubą su grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Raugintų kopūstų ir kitų daržovių sriuba

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pupeles ir žirnius užmerkiame 5 valandoms ir apverdame. Iš kiaulienos šonkaulių išverdame sultinį. Užpilame kiaulienos šonkaulius 1 litru vandens ir verdame apie 30-35 minutes.
Raugintus kopūstus užpilame sultiniu, įdedame pomidorų padažo, taukų, burokine tarka sutarkuotą morką, pupeles, žirnius. Verdame apie 1 val. pamaišant. Likus 10-15 min. iki pabaigos, suberiame visus nurodytus prieskonius. Patiekiame sriubą su grietine.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Andrius 2013-10-25 17:37

    Kaip tik virimo procese, tik niekur neradau ka daryt su miltais ir svogunu?


Daugiau receptų