Raugintų kopūstų blyneliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
150 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Išplakame kiaušinius su kepimo milteliais.
2.
Įmaišome miltus ir po to raugintus kopūstus.
3.
Viską gerai išmaišę dedame tešlos į keptuvę, gerai įkaitintą, ir kepame kaip įprasta blynus.
4.
Apkepame abi blyno puses, kol gražiai apskrunda.
5.
Rekomenduoju su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių kepsneliai
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Kepenų blyneliai
- Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
- Žemaičių blynai
- Blyneliai
- Žirnių blynai
- Cukinijų blyneliai
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Grikių blynai
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Krevečių blyneliai
- Kopūstų maltiniai
- Moliūgų sklindžiai
- Avižinių dribsnių blyneliai
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Blynai su morkomis
- Kopūstų blynai su faršu
- Blynai su grūdėta varške
- Žuvies blyneliai su žalumynais
Raugintų kopūstų blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakame kiaušinius su kepimo milteliais.
Įmaišome miltus ir po to raugintus kopūstus.
Viską gerai išmaišę dedame tešlos į keptuvę, gerai įkaitintą, ir kepame kaip įprasta blynus.
Apkepame abi blyno puses, kol gražiai apskrunda.
Rekomenduoju su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...