500 gramų | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | mielės |
šiek tiek | rauginti kopūstai |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Paršiukai“
- Pyragaičiai "Širdutės"
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Miltinės spurgos
- Keksiukai su spanguolėmis
- Prabangūs kakavos pyragaičiai
- Aguoniniai pyragėliai
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Spurgos su vyšniomis
- Saldieji keksiukai
- Baltijos pyragėliai
- Tiramisu
- Velykiniai lizdeliai
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Aguoninės formelės
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Krekeriai
- Varškės spurgos
- Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
Raugintų kopūstų bandelės
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Pienas,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Mielės
- Rauginti kopūstai
-
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užminkome mielinę tešlą ir pakildinam. Įdarui kopūstus patroškinam puode apie 20 min su prieskoniais ir aliejumi. Atvėsiname. Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame įdaro ir užspaudome kraštus, dedame į blėtą ir leidžiame pyragėliams pakilti. Pakilus patepame kiaušinio tryniu ir kepame 180 laipsnių temp. apie 20 min.
Komentarai (6)
-
Rasa
2015-08-24 11:12
Nuotraukoje riebaluose kepti,o ne orkaiteje,neapgausit!
-
Jolanta
2015-08-22 21:59
kiek mieliu deti?
-
taip :)
2015-05-31 14:26
tikras lietuviskas receptas :) raso ir nedaraso. Tai kiek turi buti mieliu? Juk ivairiai deadama mieliu i bulkuciu tesla.
-
jurgita
2015-03-11 17:19
Kiek gr mieliu iu kokiu?