Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kopūstai (rauginti) |
200 gramų | kiauliena (rūkytos ausys) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
2.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
3.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lankašyro pietūs
- Kepenėlių troškinys
- Maltiniai su grybų padažu
- Kiauliena su aguročiais
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Sotus troškinys moliūge "Smile"
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
- Lietuviška kopūstienė
- Troškinta triušiena
- Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Vištiena grybų padaže
- Mėsos ir daržovių troškinys
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
- Triušio kepsnys
- Troškinti agurkai su įdaru
- Vištiena kinietiškai
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Orkaitėje troškintos kepenėlės
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, rauginti,
500 gramų -
Kiauliena, rūkytos ausys,
200 gramų -
Kmynai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...