Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis (uogos) |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Cukinijų pagardas žiemai
- Lietuviška obuolienė
- Slyvų kompotas
- Konservuoti aguročiai
- Pipirmėtės sultys
- Slyvų uogienė
- Vyšnių kompotas
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Braškinė uogienė
- Konservuoti grybai
- Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
- Mišrainė su ryžiais
- Juodųjų serbentų džemas
- Marinuoti agrastai
- Sedulos vaisių drebučiai
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Kriaušienė
- Džemas iš juodųjų serbentų
- Aviečių kompotas su apelsinais
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis, uogos,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...