Raugerškio uogienė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | raugerškis |
1 kilogramas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemuogių uogienė
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Bruknių uogienė
- Svarainių uogienė
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Braškių ir gervuogių džemas
- Juodųjų serbentų džemas
- Apelsinų ir serbentų džemas
- Moliūgų uogienė
- Moliūgų uogienė su vaisiais
- Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
- Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
- Uogienė iš uogų arba vaisių
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Džiovintų abrikosų marmeladas
- Dumplūnės uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Aviečių uogienė
- Obuolių košė
- Žemuogės cukruje
Raugerškio uogienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Raugerškis,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, palikti vandeniui nuvarvėti, paskui sumaigyti mediniu šaukštu. Užkaisti ant silpnos ugnies, pašildyti iki 80—85 °C, įdėti cukraus (1:1) ir palaukti, kol jis ištirps. Po 20 minučių užvirinti, išpilstyti į stiklainius, sterilizuoti 7—10 minučių, uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Jurgita
2011-09-22 19:53
Nu skamba ai labai skaniai :3 Reikes kada butinai pabandyti :3
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...