1.5 kilogramo | raudonieji serbentai |
800 gramų | cukrus |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | vanilės lazdelės |
6 lašai | migdolai (esencija) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuotos vyšnios
- Marinuoti grybai
- Žemuogių uogienė
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Konservuoti pomidorai
- Juodų serbentų uogienė
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Šparaginės pupelės žiemai
- Vyšnių kompotas
- Paprikia su medum
- Mėlynių kompotas
- Konservuoti kopūstai
- Vyšnių uogienė 2
- Šokoladinis slyvų džemas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Aviečių džemas
- Juodųjų serbentų kompotas
- Marinuoti kiaušiniai
- Rabarbarų tyrė
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Raudonieji serbentai,
1.5 kilogramo -
Cukrus,
800 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vanilės lazdelės,
1 vienetas -
Migdolai, esencija,
6 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Serbentus nuplaukite po tekančiu vandeniu, nuvarvinkite , pašalinkite šakeles, išspauskite sultis.
Išspauskite ir apelsinų sultis, perkoškite per sietelį. Vanilės lazdelę perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite minkštimą.
Apelsinų sultis ir vanilę sumaišykite su raudonųjų serbentų sultimis. Įlašinkite migdolų esenciją, suberkite cukrų, gerai sumaišykite .
Nuolat maišydami kaitinkite iki užvirimo ir 3 - 5 minutes virkite ant didelės ugnies. Nukaiskite, nugraibykite putas. Pilkite sultis į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždenkite dangteliais.
Komentarai