Raudonasis padažas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės sultinys (mėsos)
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
0.5 vieneto morkos
0.5 vieneto svogūnai
1.5 valgomojo šaukšto pomidorų padažas
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.

Populiariausi receptai šią savaitę

Raudonasis padažas

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų