Išvirti pupeles (prieš verdant užmerkti, kad išbrinktų - taip greičiau išverda).
Išvirti bulves ir burokėlius. Supjaustyti kubeliais bulves ir burokėlius.
Raudona mišrainė
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
400 gramų | pupelės |
300 gramų | bulvių |
1 kilogramas | burokėliai |
700 gramų | agurkų (rauginti) |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
300 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Supjaustyti kubeliais raugintus agurkus.
Suberti viską į dubenį, taip pat ir susmulkintus svogūnus ir viską gerai išmaišyti.
Pagardinti druska ir pipirais, sudėti majonezą ir viską išmaišyti.
Suberti viską į dubenį, taip pat ir susmulkintus svogūnus ir viską gerai išmaišyti.
Pagardinti druska ir pipirais, sudėti majonezą ir viską išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminė (Balta) mišrainė
- Pupelių salotos
- Daržovių salotos su Mozarella sūriu
- Salotos "Vasaros prisiminimas"
- Kopūstų salotos
- Pipirnės salotos
- Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
- Morkų salotos su apelsinais
- Silkės mišrainė avokado laivelyje
- Tortilijų tortukas su tunu
- Ridikų salotos
- Silkė su paprika ir majonezu
- Žiemos salotos
- Ridiko salotos su grietine
- Salotos „Antikvaras“
- Agurkų salotos amerikietiškai
- Aštrios morkų salotos
- Salierų salotos su obuoliais
- Salotos su obuoliais
- Burokėlių salotos su varške
Raudona mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Pupelės,
400 gramų -
Bulvės,
300 gramų -
Burokėliai,
1 kilogramas -
Agurkai, rauginti,
700 gramų -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Majonezas,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti pupeles (prieš verdant užmerkti, kad išbrinktų - taip greičiau išverda).
Išvirti bulves ir burokėlius. Supjaustyti kubeliais bulves ir burokėlius.Supjaustyti kubeliais raugintus agurkus.
Suberti viską į dubenį, taip pat ir susmulkintus svogūnus ir viską gerai išmaišyti.
Pagardinti druska ir pipirais, sudėti majonezą ir viską išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...