0.5 kilogramo | jautiena |
2 vienetai | svogūnai (smulkintas) |
1 vienetas | morkos (tarkuota) |
šiek tiek | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti piepagrybiai
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Troškinti įdaryti agurkai
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Koldūnai su mėsa
- Kepsnys “Kelmas”
- Guliašas
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Blynai su kepenų įdaru
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Veršienos maltiniai
- Avienos kebabas
- Kotletai lenkiškai
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
- Šašlykai
- Jautienos čenakai
- Veršienos šašlykas
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Virtiniai su mėsa
Ranka
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautiena,
0.5 kilogramo -
Svogūnai, smulkintas,
2 vienetai -
Morkos, tarkuota,
1 vienetas - Sūris, tarkuotas, fermentinis
- Dižono garstyčios
- Prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus komponentus sumaišykite (išskyrus fermentinį sūrį).
Kepimo skardą patepkite riebalais. Ant skardos sukrėskite mėsos masę, o ant jos uždėkite savo ranką. Kita ranka išimkite mėsą iš tarpupirščių (ją sudėsite ant rankos).
Pašaukite kepsnį į orkaitę 40 - 60 minučių. Likus kepti 10 - 15 minučių užbarstykite tarkuoto sūrio. Jog ranka atrodytų tikroviškiau iš svogūnų padarykite nagus ir kyšančius kaulus.
Skanaus :)
Komentarai (8)
-
Jurga
2016-10-27 16:50
Gera ideja helovynui :) darysiu ir as :) (Y)
-
na
2015-04-17 15:16
nebent patiekti ,įkyriai .nemylimai anytai,kuri reguliuoja gyvenimą....kad daugiau nekeltų kojos į mano namus...
-
Mantas
2014-11-09 16:41
Atrodo baisiai nesiryzciau valgyt tos rankos
-
Ruta
2014-08-12 15:43
Ziauru! Koks gali buti skonis?
-
Jura
2014-02-07 19:04
Koks siaubas