400 gramų | kreminės varškės |
400 gramų | bemielės sluoksniuotos tešlos |
200 gramų | šilauogės |
170 gramų | sviesto, 82% |
0.5 skardinės | kondensuotas pienas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gaivus kokosinis desertas
- Kiaušinių baltymų tortas
- Lemon posset
- Pascha
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Ledai su migdolais
- Sveikas vaisių desertas
- Jogurto ledai
- Aistės jogurto pyragas
- Trešnės marškinėliuose
- Desertinis tortas
- Margutis
- Tortas "Mozaika"
- Tortas su uogienės padažu
- Želiniai kiaušinukai
- Vaisių vėrinukai
- Grietinės želė su bananais
- Ledai su braškėmis
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Obuoliai šokolade
Rageliai su kremu ir šilauogemis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Kreminė varškė,
400 gramų -
Bemielė sluoksniuota tešla,
400 gramų -
Šilauogės,
200 gramų -
Sviestas, 82%,
170 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš sluoksniuotos tešlos iškepame ragelius: aš iš kietesnės folijos pasidariau ragelius ir ant ju apsukau juostelėmis supjaustytą tešlą. Kepiau 170'C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.
Sviestą išplakame mikseriu iki baltumo.
Į sviestą dedame po šaukštą kondensuoto pieno ir ištisai plakame.
Pabaigoje sudedame varškę ir viską dar kartą gerai išplakame.
Kremą laikome šaldytuve bent 2 valandas.
Į konditerinį maišeli sudedame kremą ir juo pildome ragelius, retkarčiais sustojam ir į vidų įdedame šilauogių. Skanaus!