3 kilogramai | rabarbarai |
2.5 kilogramo | cukrus |
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greitas vyšnių kompotas
- Agrastinis kompotas
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Obuolių sultys
- Rauginti agurkai žiemai
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Juodųjų serbentų uogienė
- Konservuoti baravykai
- Padažas "Uncle Ben's"
- Raudonųjų serbentų kompotas
- Konservuoti žirneliai
- Agrastų marmeladas
- Slyvų uogienė
- Gudobelių uogienė
- Pomidorai savo sultyse
- Kiauliena drebučiuose
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Obuolių ir moliūgų uogienė
- Ievos uogienė
Rabarbarų uogienė
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai,
3 kilogramai -
Cukrus,
2.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.
Komentarai (6)
-
vida
2012-05-22 15:47
:-p Viriau pati .Tikrai reikia daug cukraus. spalva ir skonis ''pasaka''. puikus priedas prie ledu!
-
Emilija
2011-04-20 16:05
очень вкусно :super: