Rabarbarų pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės cukrus
6 vienetai kiaušiniai
2 stiklinės kvietiniai miltai
1 kilogramas rabarbarai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, išmaišyti, sudėti pjaustytus rabarbarus. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rabarbarų pyragas

Komentarai: 19
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, išmaišyti, sudėti pjaustytus rabarbarus. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (19)


  • mantas 2013-06-08 15:10

    kiek laiko reikia kepti rabarbaru piraga


  • as 2011-06-10 19:40

    :super:
    :-) :-* :taip:


  • ||e|ega|as 2010-06-03 21:31

    mmmm.. jau kepam :super2: tikiuosi airiski rabarbarai nepaves :atsiprasau: kiek laiko reiketu kepti ? :galvoju:


  • ausryke 2009-11-04 10:56

    jokios sodos ir kepimo milteliu nereikia, gerai isplakus kiausinius su cukrumi toks purus gaunasi pyragas :super:
    as toki pat kepu su obuoliais ;-)


  • Karolinitike 2009-08-10 13:15

    Manau,kad cukraus butu galima deti siek tiek daugiau ir beabejo reiktu deti kepimo milteliu,mnanau,kad taip skaniau.
    :-?


  • saulute 2009-05-26 21:57

    kepimo milteliai nepamaisys, galima 1-2 saukstelius arba sodos 1 sauksteli ( ji stipresne ir visada reikia per puse maziau nei kepimo milteliu). Dar vienas budas ,kad iskiltu daugiau yra kiausiniu baltymus isplakti iki standziu putu ir imaisyti ant pacio galo labai lengvai i tesla, tas budas veikia bet kur ir varskes apkepui ir pyragams, kepiniai buna purus !


  • zita 2009-05-25 22:42

    o kepimo milteliu nereikia???


  • saulute 2009-05-19 23:10

    kad nebutu rugstus maisyti per puse su braskemis !


  • Raimonda 2008-07-26 21:25

    TRUPUTI RUGSTUS REIKTU GAL MAZIAU RABARBARU DET.


Daugiau receptų