500 gramų | tešla (sluoksniuota) |
200 gramų | žuvis (filė) |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | varškė (kremas, tinka ir maskarpone) |
60 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
Šaldytą tešlą (bemielė ar mielinė – kaip patinka) atitirpinti.
Varškės kremą galima nusipirkti – pvz. TARTARE be jokių priedų, arba pasigaminti – sumaišyti varškę su grietine arba grietinėle.
Sutarkuoti sūrį.
Tešlą supjaustyti į kvadratus, mano buvo 10x10. Į vidurį dedame žuvies įdarą, ant viršaus truputi varškės kremo. Užspausti kraštus, tačiau pats vidurys lieka atviras. Į tą atvirą vidurį dedame sūrio.
Pyragėlius aptepti kiaušinio plakiniu – tai nėra taip lengva :)
Kepti 180-190° C temperatūroje 20-25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių pyragėliai su cinamonu
- Keksiukai su baltuoju šokoladu
- Karamelinės lazdelės
- Bandelės su cinamonu
- Desertas "Skanumėlis"
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Mikro keksiukai
- Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
- Riešutinis pyragas
- Obuoliai skarelėse
- Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
- Vaniliniai keksiukai
- Pyragaičiai su įdaru
- Spurgytės su kremu
- Spurgos su meile ir varške
- Keksiukai su krabų lazdelėmis
- Šokoladainis
- Keksiukai su šviežiomis uogomis
- Pyragėliai su obuoliais
Pyragėliai su žuvimi
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
500 gramų -
Žuvis, filė,
200 gramų -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė, kremas, tinka ir maskarpone,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
60 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvį supjaustyti mažais kubeliais, apipilti sojos padažu. Galima įdėti susmulkintu žolelių – krapų, petražolių. Aš turėjau sušaldytų petražolių. Viską išmaišyti ir palikti.
Šaldytą tešlą (bemielė ar mielinė – kaip patinka) atitirpinti.
Varškės kremą galima nusipirkti – pvz. TARTARE be jokių priedų, arba pasigaminti – sumaišyti varškę su grietine arba grietinėle.
Sutarkuoti sūrį.
Tešlą supjaustyti į kvadratus, mano buvo 10x10. Į vidurį dedame žuvies įdarą, ant viršaus truputi varškės kremo. Užspausti kraštus, tačiau pats vidurys lieka atviras. Į tą atvirą vidurį dedame sūrio.
Pyragėlius aptepti kiaušinio plakiniu – tai nėra taip lengva :)
Kepti 180-190° C temperatūroje 20-25 min.