šiek tiek | tešla (sluoksniuota, mielinė) |
šiek tiek | kiviai ((geltonieji) ) |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragėliai einant į svečius
- Mini canelles
- Spurgos su meile ir varške
- Imbieriniai keksiukai
- Pyragas „Sniego senis“
- Mėsos ir sūrio pyragėliai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
- Spurgos
- Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
- Prancūziški eklerai su sviesto kremu
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
- Greiti pyragėliai - maišeliai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
- Avietiniai keksiukai
- Varškės spurgos
- Šokoladinė suflė
- Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
- Raugintų kopūstų bandelės
- Dribsnių keksiukai
- Pyragėliai su baravykais
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Tešla, sluoksniuota, mielinė
- Kiviai, (geltonieji)
- Cinamonas
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką išsivirti kivių uogienę. Kivius nulupti supjaustyti, pridėti cukraus, cinamono, įpilti šiek tiek (5 valg šauštus) vandens ir pavirti 15 min.
Tešlą šiek tiek pakočioti. Supjaustyti norimo dydžio kvardatėliais. Į viduriuką dėti maždaug arbatinį šaukštelį uogienės. Tešlos kampelius užlankstyti.
7-8 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar tiek pat - kol parus. Skanaus.
Komentarai (2)
-
Ernestas
2015-11-06 18:53
Skanus piragelis aciu uz recepta.tikrai skanu