4 vienetai | kiaušiniai |
30 gramų | aguonų |
150 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
50 gramų | riešutai |
50 gramų | juodojo šokolado |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
300 gramų | kvietiniai miltai |
ą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Morkų pyragas
- Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
- Drezdeno tortas
- Everestas
- Biskvitinis, purus uogų pyragas
- Aguoninis pyragas
- Kondensuoto pieno keksas
- Tirolietiškas pyragas su abrikosais
- Pyragas su varškės įdaru
- Šokoladinis keksas
- Trupininis pyragas ,,Ubagas''
- Kakavinis varškės pyragas
- Pyragas su šaldytomis braškėmis
- Vaisinis pyragėlis
- Medaus tortas su želė ir kava
- Kopūstų tortas
- Riešutų plokštainis (kugelis)
- Obuolių pyragas „Skanutis“
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Bulvių apkepas su šparagais
Pyragas „Trys norai“
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Aguonos,
30 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Riešutai,
50 gramų -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kvietiniai miltai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šokoladą supjaustykite kubeliais.
ą.Riešutus (graikinius, lazdyno ar migdolų) sukapokite.
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
Į sviesto masę įmaišykite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
Tešlą padalinkite į tris lygias dalis. Į vieną dalį įmaišykite riešutus, į kitą - šokoladą, o į trečią - aguonas.
Į kepimo formą pirmiausiai dėkite tešlą su riešutais, po to - su šokoladu ir ant viršaus - tešlą su aguonomis.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 1 valandą.