4 vienetai | kiaušiniai |
500 mililitrų | kefyras |
500 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | cukrus |
3 lašai | vanilė (ekstraktas) |
150 gramų | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
100 gramų | juodojo šokolado |
200 gramų | lazdyno riešutai (be odelių) |
250 gramų | kondensuotas pienas (Rududu) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių pyragas
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Močiutės pyragas kitaip
- Senovinis varškės pyragas
- Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
- Bananų ir obuolienės pyragas
- Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
- Aguonų vyniotinis
- Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
- Morkų pyragas
- Klasikinis pyragas "Tosca"
- Varškės plokštainis
- Aguonų pyragas su puta
- Varškės pyragas
- Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
- Rabarbarų pyragas
- A la Brownie
- Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
- Pyragas "Obuoliukas"
- Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
Pyragas su riešutais
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kefyras,
500 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Vanilė, ekstraktas,
3 lašai -
Sviestas,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Juodasis šokoladas,
100 gramų -
Lazdyno riešutai, be odelių,
200 gramų -
Kondensuotas pienas, Rududu,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir tirpintu sviestu, tada pilame kefyrą, beriam miltus ir kepimo miltelius bei vanilės ekstraktą. Kepame 180 0C orkaitėje apie 45 minutes. Atvėsinus perpjauname į tris dalis (jeigu mažo skersmens kepimo forma, tai galima ir į tris dalis perpjauti). Rududu indelį dedame į karštą vandenį ir maišome, kol gražiai išsilydo. Šiuo kremu pertepame iškepusius padus, sulipdome. Ant viršaus pilame tirpinto šokolado ir lazdynų riešutų mišinį ir statome į šaldytuvą, kad sustingtų. Skanaus :)