200 gramų | sviestas (tešlai) |
150 mililitrų | alaus (bet koks, tešlai) |
450 gramų | kvietiniai miltai (tešlai) |
šiek tiek | druska (įdaras 2) |
400 gramų | vištienos filė (įdaras 1) |
150 gramų | svogūnai (laiškai, įdaras 2) |
šiek tiek | druska (įdaras 2) |
šiek tiek | juodieji pipirai (įdaras 1) |
šiek tiek | aliejaus (įdaras 1) |
3 vienetai | kiaušiniai (virti, įdaras 2) |
100 gramų | sūris (fermentinis, įdaras 2) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai, įdaras 2) |
šiek tiek | druska (įdaras 2) |
Įdaras 2: Susmulkiname kiaušinius ir sumaišome su smulkintais svogūnų laiškais, sutarkuotu sūriu ir druska.
Minkštą sviestą išsukame su šaukšteliu druskos. Įmaišome alų ir miltus. Tešlą išminkome ir padaliname į 3 dalis. Kiekvieną tešlos rutuliuką iškočiojame iki 24 cm skersmens apvalaus blyno.
Vieną tešlos lapą įtiesiame į kepimo formą. Sudedame įdarą 1 ir uždengiame antruoju tešlos lapu. Sudedame įdarą 2 ir užtiesiame likusį tešlos lapą.
Tešlą subadome šakute.
Kepame 40-45 minutes 180° C laipsnių orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Sultingieji šonkauliukai
- Kotletukai ant laužo
- Aštrus karbonadas
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Sprandinės kepsnys
- Pikantiška triušiena
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Smaližių liežuvis
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Šašlykai gurmanams
- Griežčių apkepas su mėsa
- Mūsų šašlikas
- Prancūziškas triušis
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Naminės dešrelės
- Avienos kebabas
- Kepta jautienos nugarinė
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
Pyragas su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, tešlai,
200 gramų -
Alus, bet koks, tešlai,
150 mililitrų -
Kvietiniai miltai, tešlai,
450 gramų - Druska, įdaras 2
-
Vištienos filė, įdaras 1,
400 gramų -
Svogūnai, laiškai, įdaras 2,
150 gramų - Druska, įdaras 2
- Juodieji pipirai, įdaras 1
- Aliejus, įdaras 1
-
Kiaušiniai, virti, įdaras 2,
3 vienetai -
Sūris, fermentinis, įdaras 2,
100 gramų - Svogūnai, laiškai, įdaras 2
- Druska, įdaras 2
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdaras 1: Susmulkintus svogūnus pakepiname 2 minutes. Sudedame susmulkintą vištieną, prieskonius ir kepiname 15 minučių.
Įdaras 2: Susmulkiname kiaušinius ir sumaišome su smulkintais svogūnų laiškais, sutarkuotu sūriu ir druska.
Minkštą sviestą išsukame su šaukšteliu druskos. Įmaišome alų ir miltus. Tešlą išminkome ir padaliname į 3 dalis. Kiekvieną tešlos rutuliuką iškočiojame iki 24 cm skersmens apvalaus blyno.
Vieną tešlos lapą įtiesiame į kepimo formą. Sudedame įdarą 1 ir uždengiame antruoju tešlos lapu. Sudedame įdarą 2 ir užtiesiame likusį tešlos lapą.
Tešlą subadome šakute.
Kepame 40-45 minutes 180° C laipsnių orkaitėje.