Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragas su gervuogių pertepimu

  • Paruošimo laikas:
Tešlai: Pertepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Želatiną užpilame 150 ml šalto vandens ir paliekame 1 valandai išbrinkti.

  2. Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi. Įmaišome krakmolą, miltus ir kepimo miltelius.

  3. Baltymus išplakame iki putų ir įmaišome į tešlą.

  4. Tešlą supilame į apvalią kepimo skardą (turėjau 26 cm skersmens) ir kepame 20 - 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
    Iškepusį pyragą atvėsiname ir perpjauname per pusę. Gauname du lakštus.

  5. Grietinėlę išplakame su cukrumi. Įmaišome sutrintas gervuoges. Vandenį su želatina kaitiname ant ugnies ir maišome, kol ištirpsta. Įmaišome į gervuogių masę.
    čiai.

  6. Po 5 minučių šiuo pertepimu aptepame vieną lakštą, uždedame kitą. Antrojo biskvitinio lakšto viršų irgi aptepame gervuogių pertepimu.
    Dedame pyragą į šaldytuvą nakčiai.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų