2 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
100 gramų | migdolai (be odelių) |
200 mililitrų | pienas (sutirštintas) |
200 gramų | varškė |
100 gramų | sviestas |
50 gramų | cukrus |
100 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | likeris (kokosų) |
200 gramų | kokosas (pienas) |
400 mililitrų | kokosas (pienas) |
Po to tešlą gerai iškočiokite ir išpjaukite iš tešlos lakšto 22 cm skersmens apvalų lakštą. Kepkite jį uždėję ant kepimo popieriaus 15 minučių 180-200° C laipsnių orkaitėje.
22 cm skersmens inde išplakiau kokoso pieną, varškę, sutirštintą pieną ir ištirpintą želatiną. Į šią masę įmaišiau migdolus. Su visu dubenėliu palikau šaldytuve, kad sustingtų.
Po to dubenėlį apverčiau ant iškepusio lakšto ir iškrėčiau sustingusią želatiną. Apibarsčiau gausiai kokoso drožlėmis. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Desertinė varškytė
- Varškės tortas
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Varškės pyragas "Draugystė"
- Karštos bulvių salotos
- Grietinės želė su bananais
- Želė „Spanguolės ant sniego“
- Labai skani braškių sriuba
- Varškės kremas su vaisiais
- Želiniai kiaušinukai
- Aguonų sūris su razinomis
- Tinginių tinginys
- Žele desertas
- Vaflių tortas
- Želė su vaisiais
- Šokoladiniai bananai
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Abrikosų laiveliai
- Varškės sufle su vaisiais
- Sausainių gardėsis su varške
Pyragas „Sniegas“
- Paruošimo laikas:
-
Želatina,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Migdolai, be odelių,
100 gramų -
Pienas, sutirštintas,
200 mililitrų -
Varškė,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Likeris, kokosų,
1 valgomasis šaukštas -
Kokosas, pienas,
200 gramų -
Kokosas, pienas,
400 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš kambario temperatūros sviesto, cukraus, miltų, likerio ir kokoso drožlių (50 g) išminkykite tešlą. Susukite tešlą į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve 30 minučių.
Po to tešlą gerai iškočiokite ir išpjaukite iš tešlos lakšto 22 cm skersmens apvalų lakštą. Kepkite jį uždėję ant kepimo popieriaus 15 minučių 180-200° C laipsnių orkaitėje.
22 cm skersmens inde išplakiau kokoso pieną, varškę, sutirštintą pieną ir ištirpintą želatiną. Į šią masę įmaišiau migdolus. Su visu dubenėliu palikau šaldytuve, kad sustingtų.
Po to dubenėlį apverčiau ant iškepusio lakšto ir iškrėčiau sustingusią želatiną. Apibarsčiau gausiai kokoso drožlėmis. :)