Pyragas „Sniegas“
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai želatina
100 gramų migdolai (be odelių)
200 mililitrų pienas (sutirštintas)
200 gramų varškė
100 gramų sviestas
50 gramų cukrus
100 gramų kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas likeris (kokosų)
200 gramų kokosas (pienas)
400 mililitrų kokosas (pienas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Iš kambario temperatūros sviesto, cukraus, miltų, likerio ir kokoso drožlių (50 g) išminkykite tešlą. Susukite tešlą į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve 30 minučių.
Po to tešlą gerai iškočiokite ir išpjaukite iš tešlos lakšto 22 cm skersmens apvalų lakštą. Kepkite jį uždėję ant kepimo popieriaus 15 minučių 180-200° C laipsnių orkaitėje.
22 cm skersmens inde išplakiau kokoso pieną, varškę, sutirštintą pieną ir ištirpintą želatiną. Į šią masę įmaišiau migdolus. Su visu dubenėliu palikau šaldytuve, kad sustingtų.
Po to dubenėlį apverčiau ant iškepusio lakšto ir iškrėčiau sustingusią želatiną. Apibarsčiau gausiai kokoso drožlėmis. :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragas „Sniegas“

  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš kambario temperatūros sviesto, cukraus, miltų, likerio ir kokoso drožlių (50 g) išminkykite tešlą. Susukite tešlą į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve 30 minučių.
Po to tešlą gerai iškočiokite ir išpjaukite iš tešlos lakšto 22 cm skersmens apvalų lakštą. Kepkite jį uždėję ant kepimo popieriaus 15 minučių 180-200° C laipsnių orkaitėje.
22 cm skersmens inde išplakiau kokoso pieną, varškę, sutirštintą pieną ir ištirpintą želatiną. Į šią masę įmaišiau migdolus. Su visu dubenėliu palikau šaldytuve, kad sustingtų.
Po to dubenėlį apverčiau ant iškepusio lakšto ir iškrėčiau sustingusią želatiną. Apibarsčiau gausiai kokoso drožlėmis. :)

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų