6 vienetai | kiaušiniai |
75 gramai | sviestas |
375 gramai | kvietiniai miltai (aukščiausios klasės) |
350 gramų | cukrus |
1.5 stiklinės | pienas |
3 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
250 g. rudojo cukraus;
100 g. kokoso drožlių;
125 g. margarino;
1/4 stiklinės pieno.
Gaminimas:
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, pienu ir ištirpintu sviestu. Suberiame miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi, viską gerai išplakame. Gautą tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Viršutinio sluoksnio paruošimas: rudąjį cukrų sumaišome su kokoso drožlėmis, pienu ir tirpintu margarinu. Gauta mase aptepti visą pyrago viršų ir dar pakepti orkaitėje apie 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių pyragas su chalva
- Pyragas - naikintuvas
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Obuolių pyragas su džemu
- Marmurinis keksas
- Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
- Šlapias pyragas
- Keksas
- Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
- Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Obuolių pyragas su grietinės kremu
- Pyragas su bulvėmis
- Karamelinis pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
- Trijų skonių pynė
- Vyšnių tortas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
- Bananų ir obuolienės pyragas
Pyragas "Saldus lyg sapnas"
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Sviestas,
75 gramai -
Kvietiniai miltai, aukščiausios klasės,
375 gramai -
Cukrus,
350 gramų -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
viršutiniam sluoksniui reikės:
250 g. rudojo cukraus;
100 g. kokoso drožlių;
125 g. margarino;
1/4 stiklinės pieno.
Gaminimas:
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, pienu ir ištirpintu sviestu. Suberiame miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi, viską gerai išplakame. Gautą tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Viršutinio sluoksnio paruošimas: rudąjį cukrų sumaišome su kokoso drožlėmis, pienu ir tirpintu margarinu. Gauta mase aptepti visą pyrago viršų ir dar pakepti orkaitėje apie 5 minutes.