Pyragas "Prie arbatos"
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
125 gramai vaisiai (džiovinti, smulkinti (abrikosai, datulės, razinos, sapnguolės ir t.t.))
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
šiek tiek druska
šiek tiek cukraus pudra
75 mililitrai brendis
200 gramų sviestas
1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų aliejus
3 vienetai kiaušiniai
250 gramų kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sudedam vaisius į puodą, užpilam alkoholiu ir užverdam. Kai užvirs, iš karto nuimam nuo ugnies ir leidžiam ataušti. Sviestą išsukam su cukrum, supilam aliejų ir sudedam kiaušinius. Viską išmaišom, tada sudedam miltus, kepimo miltelius, druską, viską išmaišom ir sudedam į apvalią pyrago formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepam 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje. Kai pyragas visiškai atauš, papuošiame cukraus pudra. Labai tinka valgyti su arbata. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragas "Prie arbatos"

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sudedam vaisius į puodą, užpilam alkoholiu ir užverdam. Kai užvirs, iš karto nuimam nuo ugnies ir leidžiam ataušti. Sviestą išsukam su cukrum, supilam aliejų ir sudedam kiaušinius. Viską išmaišom, tada sudedam miltus, kepimo miltelius, druską, viską išmaišom ir sudedam į apvalią pyrago formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepam 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje. Kai pyragas visiškai atauš, papuošiame cukraus pudra. Labai tinka valgyti su arbata. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų