4 vienetai | kiaušiniai | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
4 valgomieji šaukštai | miltai | |
Kremui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai (didelis (trynys)) | |
50 gramų | cukrus | |
25 mililitrai | miltai | |
300 mililitrų | pienas | |
šiek tiek | vanilė ((truputis)) | |
1 skardinė | abrikosų (konservuoti) |
Kremo gaminimas:
Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti,bet neužvirti,kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jogurtinis pyragas
- Mano pyragas
- Marmurinis keksas
- Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
- Bananinis tortas-pyragas
- Spalvotas varškės pyragas
- Pyragas su vyšnių uogiene
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Sezamo gardumynas
- Obuolių pyragas
- Sūrio ir svogūnų pyragas
- Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
- Spanguolių biskvitas
- Papajaus pyragėliai
- Obuolių pyragas
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Lengvas pyragas
- Simonos šokoladinis pyragas
- Varškės ir cinamono vasaros pyragas
- Pyragas "Auksinė žuvelė"
Pyragas "Kiaušinienė"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, didelis (trynys),
1 vienetas -
Cukrus,
50 gramų -
Miltai,
25 mililitrai -
Pienas,
300 mililitrų - Vanilė, (truputis)
-
Abrikosai, konservuoti,
1 skardinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Viską gerai išmaišyti ir supilti tešlą i kepimo skardą, išklotą kepimo popierium ir kepti 12 - 15 min. 200°C temp.
Iškepusį biskvitą atvėsinti,ant jo užtepti išvirtą ir atvėsintą kremą ir papuošti abrikosais.
Kremo gaminimas:
Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti,bet neužvirti,kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.
Komentarai