Pyragas "Kiaušinienė"
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai cukrus
4 valgomieji šaukštai miltai
Kremui:
1 vienetas kiaušiniai (didelis (trynys))
50 gramų cukrus
25 mililitrai miltai
300 mililitrų pienas
šiek tiek vanilė ((truputis))
1 skardinė abrikosų (konservuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Viską gerai išmaišyti ir supilti tešlą i kepimo skardą, išklotą kepimo popierium ir kepti 12 - 15 min. 200°C temp.
2.
Iškepusį biskvitą atvėsinti,ant jo užtepti išvirtą ir atvėsintą kremą ir papuošti abrikosais.

Kremo gaminimas:
Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti,bet neužvirti,kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragas "Kiaušinienė"

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Kremui:
Gaminimo eiga:
  1. Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Viską gerai išmaišyti ir supilti tešlą i kepimo skardą, išklotą kepimo popierium ir kepti 12 - 15 min. 200°C temp.

  2. Iškepusį biskvitą atvėsinti,ant jo užtepti išvirtą ir atvėsintą kremą ir papuošti abrikosais.

    Kremo gaminimas:
    Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti,bet neužvirti,kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.

Receptą atsiuntė Jolanta.M
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų