Pyragaitis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
250 gramų | kisielius |
5 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | aliejaus |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, tada supilkite aliejų ir suberkite kisieliaus miltelius. Vėl gerai išplakite. Sudėkite kepimo miltelius, suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišiusios tešlą supilkite į skardą ir iškepkite. Kepti 180°C temp.,kol truputi paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Vasariškas obuolių pyragas
- Pyragas su braškėmis
- Lengvas pyragas
- Dviejų sluoksnių pyragas
- Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- Karamelinis pyragas
- Papajaus pyragėliai
- Citrininis pyragas
- Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
- Pyragas su mandarinais
- Danutės varškės pyragas
- Šokoladinis biskvitas
- Pyragas „Trys norai“
- Spalvotas varškės pyragas
- Kokosinis obuolių pyragas
- Šimtalapis
- Pyragas su varškės įdaru
- Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- Lukos obuolių pyragas
Pyragaitis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kisielius,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aliejus,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakite su cukrumi, tada supilkite aliejų ir suberkite kisieliaus miltelius. Vėl gerai išplakite. Sudėkite kepimo miltelius, suberkite persijotus miltus. Gerai išmaišiusios tešlą supilkite į skardą ir iškepkite. Kepti 180°C temp.,kol truputi paruduos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai