Pyragaičiai su įdaru
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė vanduo
3 valgomieji šaukštai aliejaus
1 arbatinis šaukštelis druska
3 valgomieji šaukštai cukrus
30 gramų mielės (šviežios)
šiek tiek kvietiniai miltai
šiek tiek džemas
šiek tiek vanilinas
2 valgomieji šaukštai citrinos (sultys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ištirpinkite mieles šiltame vandenyje su arbatiniu šaukšteliu cukraus. Pridėkite druskos, cukraus, aliejaus, miltų, vanilės, citrinos sulčių. Minkykite tešlą keletą minučių ir palikite pakilti, uždengus rankšluosčiu. Kai tešla pakyla, ją perminkykite, iškočiokite iki 3 mm storio.

Į paruoštą paplotį dėkite džemo, susukite ir supjaustykite mažais gabaliukais (apie 5 cm). Viena pusę apibarstykite miltais, o kita puse dėkite ant aliejuotos skardos. Uždengite rankšluosčiu ir palikite pakilti.

Kai bandelės pakilo, Aptepkite kiaušinio trynio plakiniu bei apibarstykite sezamo sėklomis.

Dėkite į įkaitintą orkaitė ir kepkite 20 - 35 minutes, kol gražiai paruduos ir bus iškepę.

Iškepusius apšlakstykite vandeniu ir uždengite rankšluostiu. Palikite bent 20 min atvėsti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragaičiai su įdaru

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ištirpinkite mieles šiltame vandenyje su arbatiniu šaukšteliu cukraus. Pridėkite druskos, cukraus, aliejaus, miltų, vanilės, citrinos sulčių. Minkykite tešlą keletą minučių ir palikite pakilti, uždengus rankšluosčiu. Kai tešla pakyla, ją perminkykite, iškočiokite iki 3 mm storio.

Į paruoštą paplotį dėkite džemo, susukite ir supjaustykite mažais gabaliukais (apie 5 cm). Viena pusę apibarstykite miltais, o kita puse dėkite ant aliejuotos skardos. Uždengite rankšluosčiu ir palikite pakilti.

Kai bandelės pakilo, Aptepkite kiaušinio trynio plakiniu bei apibarstykite sezamo sėklomis.

Dėkite į įkaitintą orkaitė ir kepkite 20 - 35 minutes, kol gražiai paruduos ir bus iškepę.

Iškepusius apšlakstykite vandeniu ir uždengite rankšluostiu. Palikite bent 20 min atvėsti.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų