2 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | miltai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
190 gramų | margarinas |
10 gramų | mielės (sausos) |
250 mililitrų | pienas |
400 gramų | džemas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės pyragas su slyvomis
- Apelsininis pyragas su migdolais
- Mielinės bandelės
- Jogurtinis pyragas
- Citrininis vyniotinukas su uogiene
- Moliūgų sezono atidarymo pyragas
- Dieviškas obuolių pyragas
- Gardusis Kuršėnų vyniotinis
- Sotus pyragas su vištiena
- Šokoladinis pyragas
- Medaus ir bananų pyragas
- Pyragas su špinatų-varškės įdaru
- Ypatingasis keksas
- Spalvotas varškės pyragas
- Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
- Pyragas su šaldytomis braškėmis
- Meduolis
- Studentiškas vyniotinis
- Kokosinis obuolių pyragas
- Kopūstų pyragas su grybais
Pynė su džemu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
500 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Margarinas,
190 gramų -
Mielės, sausos,
10 gramų -
Pienas,
250 mililitrų -
Džemas,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pieną, margariną, cukrų ir druską pakaitinti puode, kol ištirps margarinas. Šiek tiek atvėsinus, įmušti kiaušinius. Išmaišyti. Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, supilti masę iš puodo ir viską gerai išmaišyti. Jei reikia, įdėti miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Paruoštą tešlą palikti 30 - 40 min., kad tešla pakiltų. Pakilusią tešlą iškočioti ilgom juostom,užtepti džemo,užspausti kraštus ir susukti.Patepti plaktu kiaušiniu,ir dar palikti apie 20 min,kad pakiltų.Kepti 170°C temp., kol gražiai paruduoja.
Komentarai (1)
-
Julija
2016-04-02 20:12
10 g. mieliu tikrai neuztenka, reikia bent 20 g.