2 vienetai | putpelė |
1 stiklinė | obuolių sultys (geriausia naminės) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | brendis |
šiek tiek | obelių aliejus |
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta laukinė antis (ar žąsis)
- Vištienos blyneliai
- Vištienos apkepas su cukinija
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Vištienos filė šašlykas
- Vištiena su abrikosais
- Vištiena su ananasais
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Višta su apelsinais
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Viščiukas citrininis
- Aštrios vištų kepenėlės
- Viščiukas folijoje
- Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
Putpelės obuolių sultyse
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Putpelė,
2 vienetai -
Obuolių sultys, geriausia naminės,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai - Obelių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Putpeles užpilti obuolių sultimis, supilti brendį, berti prieskonių ir marinuoti bent 3 valandas. Tada sudėti paukščius į įkaitintą sviesto skonio "Obelių" aliejų ir kepti iš abiejų pusių ant didelės ugnies (galima papildomai dar pabarstyti prieskonių). Ugnį sumažinti ir kepti dar apie 30 minučių.
Ieškojau putpelių recepto internete, radau receptą, tačiau daugiausia improvizavau. Obuolius pakeičiau į sultis, vietoj konjako naudojau brendį, pridėjau kvapniųjų pipirų. Gavosi labai skaniai!