100 gramų | sviestas |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
2.5 stiklinės | pienas |
0.5 arbatinio šaukštelio | mielės |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Į dubenį supilkite pieną, cukrų, mieles, ištirpintą sviestą ir išplakite, kad neliktų cukraus granulių.
Įmaišykite vanilinį cukrų.
Berkite miltus ir maišykite tešlą.
Įkaitintame aliejuje kepkite blynus. 1-2 šaukštai tešlos bus 1 blynas. Kepkite ant nedidelio kaitrumo ugnies. Kiekvieną blyno pusę kepkite apie 2 minutes. Blynų daug kartų nevartykite, užtenka apversti po vieną kartą, kad gražiai apkeptų. Jei dažnai vartysite, blynai subliukš ir nebus purūs.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Amerikietiški blynai
- Mielinė širdelė
- Blynai "Obuoliukas"
- Kukurūzų miltų blynai
- Mielinės tešlos blynai
- Česnakiniai blyneliai
- Čekiški langošai
- Blynai su obuoliais
- Purūs blyneliai su mėlynėmis
- Mieliniai blyneliai
- Japoniški blynai
- Grikių blynai
- Blynai su bananais
- Blynai
- Plikyti blynai
- Kefyriniai sklinžiai
- Blynai
- Blynai be kiaušinių
- Blynai be aliejaus
- Mieliniai greitučiai
Purūs blynai
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
2.5 stiklinės -
Mielės,
0.5 arbatinio šaukštelio - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1 stiklinė 250 ml talpos.
Į dubenį supilkite pieną, cukrų, mieles, ištirpintą sviestą ir išplakite, kad neliktų cukraus granulių.
Įmaišykite vanilinį cukrų.
Berkite miltus ir maišykite tešlą.
Įkaitintame aliejuje kepkite blynus. 1-2 šaukštai tešlos bus 1 blynas. Kepkite ant nedidelio kaitrumo ugnies. Kiekvieną blyno pusę kepkite apie 2 minutes. Blynų daug kartų nevartykite, užtenka apversti po vieną kartą, kad gražiai apkeptų. Jei dažnai vartysite, blynai subliukš ir nebus purūs.
Komentarai (7)
-
blynu megeja
2014-07-13 11:23
man patiko (y)
-
gerda
2013-10-29 16:29
man labai patiko
-
gdfhdfjyygj
2013-10-29 16:27
man patiko
-
zemera
2012-02-02 14:45
man labai viskas skanu