1 stiklinė | pupelės (raudonos) |
1 stiklinė | pupelės (raudonos) |
15 vienetų | svogūnai (labai mažiukai) |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | kiauliena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus |
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avienos šutinys su pupomis
- Mėsa su pipirais
- Troškinta triušiena
- Guliašas
- Veršiena su vyno padažu
- Kiaulienos troškinys grietinėlėje
- Vištiena su abrikosais
- Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Kiaulienos troškinys su daržovėmis
- Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
- Vištienos troškinys orkaitėje
- Troškintas triušis
- Makaronai su faršu
- Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
- Veršienos kepenėlių troškinys
- Vištiena su grybais
- Aštrus troškinys
- Jautiena kopūstų padaže
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Vištienos paelija
Pupelių troškinys su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, raudonos,
1 stiklinė -
Pupelės, raudonos,
1 stiklinė -
Svogūnai, labai mažiukai,
15 vienetų -
Morkos,
2 vienetai -
Kiauliena,
300 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pupeles išmirkykite. Kiaulieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais ir apkepkite su aliejumi. Į puodą sudėkite pupeles, pasūdykite ir virkite kelias minutes. Tada sudėkite pakeptą mėsą, griežinėliais supjaustytas ir pakeptas morkas, truputį patroškinkite ir sudėkite pakeptus su aliejumi svogūniukus, supilkite grietinę, suberkite susmukintas petražoles, druskos, pipirų.
Troškinkite, kol mėsa ir pupelės suminkštėja.
Komentarai (5)
-
romualda
2011-01-14 16:55
Lengva atrodo visai....
-
(anonimas)
2010-02-20 09:22
:-( %-) :super: :bloga: :-D :-p ;-) :-D %-)