2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
400 mililitrų | vanduo |
200 gramų | pupelės (konservuotos) |
1 vienetas | kopūstai |
1 vienetas | morkos |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
Svogūną sukapokite ir kartu su morka pakepinkite keptuvėje, kol suminkštėja (apie 3 minutes).
Į puodą sudėkite kopūstus, pakepintas daržoves, pupeles, įberkite prieskonių. Viską išmaišykite ir supilkite vandenį.
Troškinkite apie 10 minučių. Po to įmaišykite pomidorų pastą ir troškinkite, kol nebelieka vandens.
Tinka kaip garnyras prie žuvies. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
- Troškinti griežčiai
- Ryžiai su kiaušiniais
- Troškinti topinambai
- Džambalaja
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Troškinti kopūstai
- Vegetariškas troškinukas
- Virtas karšis su obuoliais
- Višta, troškinta su česnaku
- Troškinti porai
- Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
- Gardus daržovių troškinys
- Šutintos morkos su žirneliais
- Grybai, troškinti su kmynais
- Kopūstienė su grybais
- Citrininiai ryžiai
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Troškinti kalmarai
Pupelių ir kopūstų troškinys
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Vanduo,
400 mililitrų -
Pupelės, konservuotos,
200 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstą ir morką sutarkuokite.
Svogūną sukapokite ir kartu su morka pakepinkite keptuvėje, kol suminkštėja (apie 3 minutes).
Į puodą sudėkite kopūstus, pakepintas daržoves, pupeles, įberkite prieskonių. Viską išmaišykite ir supilkite vandenį.
Troškinkite apie 10 minučių. Po to įmaišykite pomidorų pastą ir troškinkite, kol nebelieka vandens.
Tinka kaip garnyras prie žuvies. :)
Komentarai (3)
-
(anonimas)
2012-11-26 18:39
prie ingridientu neparasyta, kad reikia ir svoguno... Nusipirkau visko, o kad svoguno reikia, tai tik aprasyme perksaiciau...
-
0.0
2012-01-31 16:27
Dvigubas uztaisas :D