Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
AUTORIUS:
Evelina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 riekės duona (skrudinta)
4 kiaušiniai
150 mililitrų pienas
8 valgomieji šaukštai cukrus
1 žiupsnelis vanilinis cukrus
1 žiupsnelis cinamonas
200 gramų varškė
300 gramų obuoliai
50 gramų sviestas
1 arbatinis šaukštelis soda
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išplakite 3 kiaušinius su pienu, 3 šaukštais cukraus, vaniliniu cukrumi, cinamonu.
2.
Į plakinį pamirkykite duoną ir palikite 1-2 min., kad įsigertų.
3.
Pamirkytas riekeles sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 200-230 laipsnių orkaitėje apie 5-7 min.
4.
Sviestą išplakite su likusiu cukrumi iki purios masės, įmaišykite kiaušinio trynį, po šaukštą įmaišykite varškę. Kiaušinio baltymą išplakite ir įmaišykite taip pat į masę bei statykite ant silpnos ugnies.
5.
Į varškę įmaišykite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius bei razinas. Sudėkite sodą ir gerai išmaišykite.
6.
Paruoštas riekeles užtepkite varškės mase. Galima paskaninti įvairiais džemais.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išplakite 3 kiaušinius su pienu, 3 šaukštais cukraus, vaniliniu cukrumi, cinamonu.

  2. Į plakinį pamirkykite duoną ir palikite 1-2 min., kad įsigertų.

  3. Pamirkytas riekeles sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 200-230 laipsnių orkaitėje apie 5-7 min.

  4. Sviestą išplakite su likusiu cukrumi iki purios masės, įmaišykite kiaušinio trynį, po šaukštą įmaišykite varškę. Kiaušinio baltymą išplakite ir įmaišykite taip pat į masę bei statykite ant silpnos ugnies.

  5. Į varškę įmaišykite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius bei razinas. Sudėkite sodą ir gerai išmaišykite.

  6. Paruoštas riekeles užtepkite varškės mase. Galima paskaninti įvairiais džemais.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Evelina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų